App-stars! April 2021

1 april 2021

Tips

Action Nederland

De Action heeft na lange tijd ook een eigen app. Voor liefhebbers van de winkel heeft de app een aantal handige functies. Zo kun je door duizenden producten van de winkel zoeken en deze op een lijstje zetten. Ben je in de winkel, dan kun je via de app ook producten scannen om meer informatie te krijgen, zoals de prijs en een omschrijving. Ook kun je het product op deze manier op je lijstje zetten om later te kopen. De app laat verder zien welke producten nieuw zijn in de winkel en wat er in de aanbieding is.

Download Action Nederland voor Android of iOS (gratis)

ActuFlow

De app Actuflow helpt je om minder doelloos met je smartphone bezig te zijn. Met deze app geΓ―nstalleerd, word je elke keer bij het oppakken van je smartphone gevraagd wat je intentie is. Het doel van de app is om je op deze manier gefocust te houden.

Na het oppakken van de smartphone laat je bijvoorbeeld weten dat je dit doet om een foto te maken, te bellen, een artikel te lezen of iets op te zoeken. Daarnaast kan je laten weten na hoeveel minuten je herinnerd wil worden over deze intentie. Als de tijd voorbij is, herinnert de app je eraan waarom je de telefoon hebt opgepakt, om je ervan te weerhouden te lang op sociale media te blijven scrollen. Na afloop laat je voor je persoonlijke statistieken weten of je jouw doel hebt behaald met of zonder afleiding.

Download Actuflow voor Android (gratis) of iOS (1,09 euro)

Telegram

De strijd tussen chatapps is begin dit jaar losgebarsten en daar speelt Telegram slim op in. Een grote update van de berichtenapp maakt het nu mogelijk om je volledige berichtgeschiedenis van WhatsApp naar Telegram over te zetten. Daarmee hoopt Telegram een grote drempel voor veel gebruikers weg te nemen.

De update introduceert naast de handige overzetfunctie ook een verbeterde audiospeler waarmee je spraak- en muziekberichten gemakkelijker kunt bedienen en terugluisteren.

Download Telegram voor Android of iOS (gratis)

Aangifte 2020

Het zal voor weinig mensen hun favoriete app zijn, maar het is weer tijd om je belastingaangifte te doen. Tot nu toe moest je ieder jaar een nieuwe app downloaden, maar daar komt nu verandering in: de app wordt voortaan jaarlijks bijgewerkt. Met de Aangifte 2020-app krijg je stap voor stap hulp bij het doen van je aangifte.

Het voordeel is dat de app (zeker voor particulieren) al veel informatie automatisch invult. Je logt in met je DigiD en volgt daarna de stappen op het scherm.

Download Aangifte 2020 voor Android of iOS (gratis)

Bedankt voor het lezen!

Hallo, ik ben

Jesse van Gorp

Freelancer

Manager bij FRAPIO.nl

Voorzitter Embrace Pink

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

πŸ€“ beschikbaar in πŸ‡³πŸ‡± πŸ‡¬πŸ‡§ | πŸ’» Freelancer Coaching & Start-ups | 🍻 Bartender | πŸ₯‚ Culinair levensgenieter | πŸƒ Natuurliefhebber | 🌎 Wereldnieuws & Politiek | β˜• 🍹 🍺