App-stars! Drank editie! 🍻

15 september 2020

Tips

Untappd - Discover Beer

Untappd is dΓ© app voor bierliefhebbers. Met deze app kun je onder andere inchecken bij kroegen, nieuwe bieren ontdekken en badges vrijspelen.

Untappd is naast een sociaal netwerk ook een handige app als je meer te weten wil komen over bier in het algemeen. Er is een ontdek-functie aanwezig waarmee je kan zoeken naar lokale brouwerijen, kroegen en bieren. Ook is er een lijst van trending bieren in de app geΓ―ntegreerd, inclusief scores van gebruikers en basisinformatie als het alcoholpercentage.

Download Untappd - Discover Beer voor Android (gratis)

Vivino

Kies jouw wijn met vertrouwen. Krijg beoordelingen, lees recensies en controleer prijzen direct door gewoon een foto van een fles of menu te maken. Doe een aankoop rechtstreeks vanaf je telefoon.

Mijn absolute favoriet onder de wijn apps: met de Vivino app scan je in een mum van tijd het etiket op een wijnfles. Op je schermpje verschijnt dan informatie over de wijn, het druivenras, de kwaliteit van de fles en waar je β€˜m lekker bij kunt drinken. Dit werkt ook in restaurants! Daarnaast kun je proefnotities opslaan en je favoriete wijnen verzamelen in een lijstje.

Download Vivino voor Android (gratis) of iOS (gratis)

Zuipschuit - Drankspel

De app bevat spellen die volledig in het zeemansthema zijn vormgegeven. De eerste heet Pier Pressure: Picolo, en is meer ingespeeld op de Nederlandse actualiteit (in plaats van vertaalde content). Nummer twee heet Flessenpost en is het verjaardagsspel van Ik hou van Holland. De derde heet Schatzoeker waarbij je beloond of gestraft kan worden als je fysieke objecten in je huis hebt gevonden. Proost! En drink met mate.

Download Zuipschuit - Drankspel voor Android (gratis)

Bedankt voor het lezen!

Hallo, ik ben

Jesse van Gorp

Freelancer

Manager bij FRAPIO.nl

Voorzitter Embrace Pink

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

πŸ€“ beschikbaar in πŸ‡³πŸ‡± πŸ‡¬πŸ‡§ | πŸ’» Freelancer Coaching & Start-ups | 🍻 Bartender | πŸ₯‚ Culinair levensgenieter | πŸƒ Natuurliefhebber | 🌎 Wereldnieuws & Politiek | β˜• 🍹 🍺